Facebook

8.10.-11.10. in 13.10.-15.10.2017

MAMA MIA, LIMONE, SMOKVE IN VINO NA VISU

Izleti za skupine, Tujina

Prevoz: Avtobus

Mama Mia na Visu.

Ste vedeli, da bo septembra otok Vis gostil celotno ekipo filma Mamma Mia 2, vključno z Meryl Streep, Pierceom Brosnanom, Colinom Firthom in Amando Seyfried. Vis bo namreč za potrebe nadaljevanja uspešnega filma postal grški otok Kalokairi. Film bodo snemali na več lokacijah na otoku, med drugim v Komiži in zalivih Barjoška in Stiniva. Na otok prihaja ekipa več kot 700 filmarjev, ki naj bi do sredine oktobra, ko bodo prostor prepustili našim gostom s katerimi bomo pripravil zaključek poletja. Zagotovo se bomo podali tudi po sledeh snemanja filma, naš osnovni namen pa se je spoznati s citrosi- limonami, katerih na Visu pridelajo največ daleč naokoli.


Zakaj na otok Vis?

   Program 1
   8.-11.10.

 1. dan
  Zgodnji odhod iz Slovenije. Vožnja do Splita. Trajekt. Namestitev v hotelu Issia. Sprehod skozi Vis. Spoznavno srečanje.

2.dan

Ogled zanimivih lokacij snemanja filma Mama Mia. Obisk in ogled zanimivega ribiškega muzeja, skriti zalivi in peščene plaže, kamnite hiše… Večerja in zabava.

 1. dan
  Po zajtrku celodnevni izlet po otoku: vinske poti, degustacija avtohtonih vin, okušanje domačih proizvodov, obisk zanimivih točk otoka. Piknik izpod peke na domačem turizmu. Zabava. Večerja.
 2. dan
  Po zajtrku izlet na plantažo citrusov in fig, okušanje domačih proizvodov. Popoldne povratek s trajektom in pozni prihod domov.

Program 2
13.-15.10.

 1. dan
  Zgodnji odhod iz Slovenije. Vožnja do Splita. Trajekt. Namestitev v hotelu Issia. Sprehod skozi Vis. Spoznavno srečanje.
 2. dan
  Ogled zanimivih lokacij snemanja filma Mama Mia. Obisk in ogled zanimivega ribiškega muzeja, vinske poti, skriti zalivi in peščene plaže, kamnite hiše, piknik izpod peke na domačem turizmu… Večerja in zabava.
 3. dan
  Po zajtrku izlet na plantažo citrusov, nabiranje limon, vse o figah, okušanje domačih proizvodov. Popoldne povratek trajekta in pozni povratek v Slovenijo…

Cena: od 199 €

Program 1
229€

Program 2
199€

Vključeno:

Možna doplačila:

1/1 soba- 15€/dan, rezervacija sprednjih sedežev 10€, zavarovanje rizika odpovedi 10€, dodatno zdravstveno zavarovanje Coris

Program se lahko tudi spremeni ali dopolni.
Min št. potnikov je 45. V primeru manjšega števila si dovolimo sorazmerno povečati ceno.
Namestitev bo v hotelu Komiža ali Issia 2/3*. 


Dodatna možnost pri programu 1:

Doplačilo za podaljšanje programa: 269€

1/1 soba po ceniku.

 

Priporočamo tudi