Facebook

6.10.-8.10. in 28.10.-30.10.2017

MANDARINE IN KITARA

Bosna, Izleti za skupine

Trajanje: 2 dn
Prevoz: Avtobus

Tam, kjer Neretva končuje svojo dolgo »potovanje«, tam kjer se slano »poljublja« s sladkim in naznanja obilne sadove, pisane in predvsem oranžne v oktobru, tam se bodo naši pogledi in čutila za kratek čas »napasli« lepega in dobrega, sproščujočega in veselega. V “hrvaški Kaliforniji” se bomo za kratek čas ustavili, se družili z domačini, ki nam imajo marsikaj zanimivega povedati in pokazati.

Kontrasti zgodovine nedaleč vstran v Mostarju, plodovi morja Stonskega zaliva in rodovitne pokrajine na rodovitnih otočkih kanala ob Neretvi, dalmatinska pesem in temperament, nas bodo obogatili in narekovali tempo prijetnega izleta..

Zakaj v NEUM in med MANDARINE v Dolino Neretve?

Program:
1. dan

Odhod avtobusa v zgodnjih jutranjih urah (med 2:00 in 3:00) iz Ptuja, Maribora, Celja in Ljubljane. Jutranja dobrodošlica v dolini Neretve. Prihod v Neum, namestitev v hotel. Popoldanski izlet Ston, degustacija vina in pršuta.

  1. dan
    Izlet z ladjo po stonskem zalivu, školjka party, obisk vinske kleti… Po večerji zabava in druženje
  2. dan
    Po zajtrku obisk na plantaži mandarin. Zgodbe o mandarinah in citrusih, poizkušanje izdelkov iz mandarin, piknik, žar, pijača, glasba, nakup izdelkov, fotografiranje. Povratek

Cena:179 €

Vključeno

Malenkosti, ki niso vključene: 1/1 soba – 40€, soba balkon-morje – 8€/osebo, rezervacija sprednjih sedežev 10€/osebo

POPUST: otrok do 12 let – 30%

Predvideni vstopi : Ptuj, Maribor, Celje, Ljubljana. Vstop v posameznem mestu bo zagotovljen ob minimalni prijavi 15 potnikov!

Dovoljujemo si spremembo programa v primeru neugodnih vremenskih razmer. V kolikor vremenski pogoji ne bodo dopuščali vožnje z ladjo 2. dan, bomo pripravili nadomestni izlet v Dubrovnik.

Priporočamo tudi