Facebook

29.12 - 2.1.2018

NOVOLETNE NOČI DUBROVNIKA

Dalmacija, Izleti za skupine, Tujina

Trajanje: 3 dni
Prevoz: Avtobus

NOVOLETNE NOČI DUBROVNIKA

29.12. – 2.1.2018

Zakaj na Silvestrovo v Dubrovnik?

Dubrovnik  je z novoletnim praznovanjem dolga leta med vodilnimi mesti z najbolj razgibanim programom, naši gostje pa med najbolj zaželenimi, saj se znamo poveseliti,  znamo ceniti njihovo glasbo,  dalmatinske dobrote, njihovo vino, znamo ceniti njihovo zgodovino, znamo prisluhniti zgodbam in ubranemu petju. Iskreno upamo, da bo tudi tokrat tako, da bo prehod iz starega leta v novo čim lepši, poln veselja in radosti.

Zdaj je že jasno, da bo vstop v novo leto 2018 v Dubrovniku  spet zanimiv,  pester za obiskovalce, da bo veliko prireditev, da bomo videli na delu znana imena glasbene scene /Petar Grašo, Doris Drgovič, Jole, klape Cambi, Ragusa, Iskon…/ in da si bomo tudi s pomočjo agencije Ojla, ki je zadnja leta prisotna v mestu iz kamnitih kock in s slovenskimi gosti daje razigran prazničen utrip, pripravili nepozaben dogodek.

O DOGAJANJU V MESTU

Na glavni ulici Stradun se bo največ dogajalo. Že 30.12. bo na osrednjem odru zanimivo, zabavno in razigrano z domačimi popularnimi skupinami. Naši gostje si bodo z lokalnimi vodniki pogledali mesto iz kamnitih kock, povabljeni boste na pijačo dobrodošlice, klubsko srečanje.

V Dubrovniku je običaj, da zadnji dan starega leta koledujejo od lokala do lokala. Številne domače klape, folklorni ansambel Linđo, mestna »pleh muzika«, zbor Libertas, klape, stari, mladi – vsi imamo se strašno radi. Prepevajo, modrujejo, nazdravljajo. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24 urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s silvestrsko uverturo za najmlajše, katerim se bo že popoldne pridružila osrednja zvezda silvestrskega programa.  V večernem silvestrskem dogajanju na Stradunu  bodo program popestrila zveneča imena popularne glasbe, prizorišče pa bo osvetlil veliki novoletni ognjemet.

Prvi dan novega leta bo, kot se za ta čas spodobi, dubrovniški simfonični orkester pripravil opoldanski novoletni koncert, piko na i pa bo dodale znane klape, katerih pevci bodo zaokrožili pestro novoletno dogajanje v Dubrovniku.

Povabili vas bomo še na fakultativni izlet na vas ali v Črno goro, mogoče na mestni novoletni maraton ali novoletno kopanje.

O PREVOZU

Avtobusi običajno krenejo na pot iz :

v večernih urah 29.12. /21.00-23.00/, tako da so gostje zgodaj dopoldne že v svojih sobah in imajo nekaj časa za počitek pred silvestrskimi dogodki.

Povratek bo 2.1. po zajtrku, tako da boste doma v  večernih urah. Na povratku se ustavimo v dolini Neretve, kjer si boste lahko kupili mandarine in darila narave za vaše najdražje, Zvone z družino pa nas bo »posladkal« z domačimi »priboljški«.

To je le delček programa, ki je pripravljen za tiste, ki si želijo preživeti nepozabne trenutke v tem dalmatinskem biseru. Upamo, da boste iz ponujenega izbrali najboljše in da bomo voščila med prvimi razdelili prav vam.

O NAMESTITVI

Za vas smo izbrali kvaliteten in atraktiven hotel Sheraton 5* s prostornimi in lepo opremljenimi sobami (34 m2), z bazenom in savnami/vključeno v ceno/, z odličnim /samopostrežnim/ izborom hrane, s številnimi prostori za proste aktivnosti,  z bogatim silvestrskim programom…

Nov hotel  leži v naselju Srebreno, 6 km od starega mesta, do koder bomo 1x dnevno organizirali transfer z avtobusom/prvi dan popoldne, drugi dan po večerji, tretji dan dopoldne/, drugače pa vam bo na voljo še hotelski shuttle ter redna avtobusna linija, ki vozi vsakih 45 min (200 m vstran je avtobusna postaja).

V tem hotelu bo največ naših potnikov, naš predstavnik ter izvir klubskih aktivnosti.

Več o hotelu…

Hotel Lero 4* je blizu starega mesta in je bil v zadnjem letu dograjen, delno obnovljen. Sobe so lepo urejene (SUP- večje z balkonom). Gostje pohvalijo samopostrežno prehrano . Za silvestrovo  je večerja obogatena (brez glasbe). Notranjega bazena hotel nima.

Več o hotelu…

Lahko pa izberete tudi katerega od ostalih hotelov, ki jih imamo v ponudbi:

Hotel Kompas 4*+

Hotel Bellevue 5*

Hotel Argentina 5*

Cena:od 239 €

AKCIJSKA CENA ZA HITRE PRIJAVE

Hotel Sheraton 5* –  239€
Otroci do 12 let (2+1, 2+2)- 179€

Hotel Lero 4* –  / 219€
Otroci do 12 let (2+1, 2+2)- 159€

Vključeno

Možna doplačila:

Hotel Sheraton:

Hotel Lero:

Fakultativni izleti po izbiri:

 

Priporočamo tudi