Facebook

30. IN 31.3.2019

VESELA KARAVANA V POREČU Z MODRIJANI

Izleti za skupine, Tujina

Trajanje: 2 dni
Prevoz: Avtobus

To je izlet, kjer se zbere največ veselih, razigranih, pozitivnih sopotnikov, ljudskih muzikantov in humoristov. To je izlet, kjer se »pomešajo« generacije, ki se za kratek čas »odklopijo«, kjer marsikdo iz rokava »potegne« kakšno okroglo ali iz »cekra« kakšno domačo, ko na pragu pomladi in poletja komaj čakamo, da nas »oplazi« sonček in vonj po morju. Že na poti se sliši harmonika in pesem, spoznavamo obmorske kraje, kaj dobrega zaužijemo, se zvečer poveselimo, zaplešemo in kaj zanimivega »ušpičimo«, drugi dan pa pripravimo zanimiv krst novih obrazov in kakšno šaljivo za popotnico v toplejše dni.
Na  Veseli karavani , bo še posebej veselo, saj nas bodo v večernem programu skozi ves večer zabavali MODRIJANI, ta čas zagotovo najbolj priljubljen narodno zabavni ansambel, ki je v nekaj minutah razprodal kar dva uspešna koncerta z več tisoč obiskovalci ob tradiconalni Noči Modrianov. Tudi tokrat bo lepo, zanimivo in neponovljivo tudi z našimi muzikanti in spremljevalci.

Odhod iz Jurovc, cena: 139€/osebo

CENA VKLJUČUJE: Prevoz z visokoturističnim avtobusom,  1x polni penzion (zajtrk, kosilo, večerja) samopostrežno, pijača pri obrokih pri kosilu in večerji (točeno pivo, vino, sok..), malica, spremstvo številne ekipe glasbenikov, humoristov in animatorjev, zapestnica za vstop v posebno dvorano za večer Vesele Karavane z Modrijani, ogled Poreča z lokalnim vodnikom, takse, lepe želje in drobne pozornosti, organizacija in DDV.

 

 

Priporočamo tudi