Facebook

Gostišče Majolka je vsekakor kraj, kjer se lahko dobro najeste, spočijete od napornega dne, ali pa pobrskate po njihovi ponudbi izletov. Pri njih se bodo zagotovo potrudili, da boste od njih odšli polni dobrih vtisov, z željo po čimprejšnji vrnitvi.

Gostišče majolka

Unterkunft

Destination: Jurovci
Dauer: /
Transport: Lasten
Preis: 30 €

Nastanitev: ***

Lega: na mirni lokaciji na obrobju Haloz v občini Videm pri Ptuju, ob glavni cesti Maribor-Gruškovje, ter 10 minut vožnje do centra Ptuja in Term Ptuj, v sklopu družinskega podjetja s tradicijo vabi gostišče Majolka.

Sobe: klimatska naprava, telefon, brezplačni WI-FI, sat TV, kopalnica – tuš, nekatere sobe imajo balkon.

Prehrana: zajtrk, kosilo, večerja.

Ponudba: restavracija, recepcija, jedilnica, bar, a la carte restavracija, picerija,  parkirišče, prost dostop do interneta, otroška igrala, možnost vodenih izletov po Halozah.

V gostišču je ponudba pestra in zanimiva, od okusnih starih tradicionalnih jedi, do prijetne pice iz krušne peči pripravljene na način Majolke:

Vse vrste pic iz krušne peči.
Vse vrste jedi po naročilu (hišne specialitete, glavne jedi po naročilu, ribe, jedi z žara, hladne in tople predjedi, sladice,…).
Postreči znajo s tradicionalnimi domačimi jedmi, kot tudi z jedmi po vaših željah. Tudi za naše najmlajše je dobro poskrbljeno.
Ponujajo tudi dnevne menije in vsak dan več vrst malic.

Pri njih se lahko posladkate tudi z pestro izbiro sladic.
Imajo tudi velik izbor pijač (različna vina, piva, brezalkoholne pijače,…)

Sprejemajo naročila za razne zaključene družbe do 100 oseb. Pogostijo vas v prijetno urejenih prostorih restavracije, kjer je prostora tudi za zabavo s plesom.

Na željo strank poskrbijo za pogostitev na terenu, predvsem ob raznih priložnostih, kot so birme, poroke, rojstni dnevi in druga družabna srečanja.

Prijazno do izletnikov, saj ponuajo velik parkirni prostor za avtobuse in vam pripravijo okusno kosilo ali pogostitev na vašem izletu.

 

Prihod/Odhod: prihod po 14. uri; odhod do 10. ure.

Dies ist ein Bildplatzhalter. Bearbeiten Sie Ihre Seite um diesen zu ersetzen.

trustična taksa 0,75€
turistična taksa otroci 7-18 let 0,40€
turistična taksa otroci 0-7 let GRATIS
ZAJTRK 5€
VEČERJA 8€

Hišni ljubljenčki: za doplačilo.

Wir empfehlen auch