Facebook

6.-8.12.2019

FESTIVAL ČOKOLADE V OPATIJI IN ADVENT V REKI

Izleti za skupine, Tujina

Trajanje: 3 dni
Prevoz: Avtobus

Vikend razvajanja od 6. do 8. decembra

Vabimo vas na kratek izlet v zasanjano kvarnersko lepotico, Opatijo. Obiskovalcem v adventnem času ponuja čudovito kombinacijo šarma, mondenosti in razvajanja za vsak okus. Med sprehodom po promenadi ob morju

ali obiskom katerega od wellnesov boste prav gotovo pozabili na vsakodnevne skrbi. Za češnjo na torti bo

poskrbel festival čokolade, kjer bodo sladke sanje postale resničnost. Pridružite se nam!

  Program:

Petek, 6.12.: Odhod  z avtobusom ob 7. uri   iz Jurovc (možen vstop v Ptuju , Mariboru,  Celju ali Ljubljani). Prihod v Opatijo v zgodnjih popoldanskih  urah. Namestitev v izbranem hotelu, prosto za sprehode, obisk wellnessa,..  Večerja, nočitev.

Sobota, 7.12.: Zajtrk. Prost dan za raziskovanje mestnega dogajanja v času tradicionalnega festivala čokolade. Na mnogih prizoriščih boste lahko občudovali sladke kreacije številnih razstavljalcev. Različne kavarne, restavracije in trgovine bodo ponujale čokoladne bonbone, praline in druge slaščice po promocijskih cenah. Po želji možna udeležba na izletu (doplačilo) na Trsat, kjer stoji trdnjava in znano svetišče s cerkvijo Sv. Matere Božje. Kosilo na izletu in povratek v izbrani hotel, prosto za samostojne oglede ali razvajanje. Večerja v hotelski restavraciji, nočitev.

Nedelja, 8.12.: Zajtrk, nato kratka vožnja do središča Reke. Sprehod po starem mestnem jedru, nato pa čas za raziskovanje zanimivega adventnega sejma na Korzu. Prepustili se bomo reškemu adventnemu utripu, nato pa prijetno utrujeni odšli na pot v smeri Maribora. Povratek zvečer.

Remisens Premium hotel

AMBASADOR 5*

Luksuzni hotel Ambasador zaznamujeta tradicional-    na eleganca ter vrhunska storitev. Ima izredno pano- ramsko lego, le 500 m od centra Opatije. V letu 2019  je bil v celoti prenovljen. Gostom so na voljo razne restavracije,  bar,  wellness,  notranji  bazen  z  ogreva- no morsko vodo, Spa Relax zona (finska, turška, bio savna, soba za relaksacijo, fitnes). Sobe so prostorne,  moderno opremljene, z LCD TV in Wi-Fi. Goste razva- jajo z izjemno raznolikim samopostrežnim zajtrkom in večerjo s show cookingom.

cena: 165 € / osebi v 1/2 B sobi

Doplačilo: morska stran 20 €  po osebi

hotel PARIS 4*

V začetku poletja odprti hotel Paris zaznamujeta ele-

ganca, moderen dizajn in odlična storitev. Hotel stoji

v središču Opatije. Gostom so na voljo restavracija,

bar,  Spa  in  wellness  center.  Sobe  so  lepo  urejene,

moderno opremljene, z LCD TV in Wi-Fi. Goste raz-

vajajo   z   raznolikim   samopostrežnim   zajtrkom   in

večerjo.

cena: 129 € / osebi v 1/2 sobi

Doplačilo: 1/1 soba 40 €

Cena vključuje: avtobusni prevoz, 2 x polpenzion v izbranem hotelu, “bonusov servis” na avtobusu, spremstvo in organizacijo poto- vanja, nezgodno zavarovanje. Možno doplačilo: izlet na Trsat s kosilom (plačilo na mestu samem).

Cena velja ob min. udeležbi 45 €. V primeru manjše udeležbe (min. 35 oseb) se cena zviša za 10 €/osebi.

Priporočamo tudi