Facebook

30.12.-2.1.2020

NOVOLETNE NOČI DUBROVNIKA

Izleti za skupine, Tujina

Prevoz: Avtobus

30.12.-2.1.2020

  1. dan:

Odhod iz Slovenije v poznih večernih urah in nočna vožnja do Dubrovnika.

  1. dan:

Prihod v Dubrovnik v dopoldanskih urah. Prvi dan je za vse organiziran brezplačni ogled mesta z lokalnim vodnikom. V hotelu Lero sprejem in glasbeni pozdrav za naše goste. Prosto za samostojno preživljanje časa v mestu iz kamnitih kock, zvečer pa v mestu popularne rock balade.

  1. dan:

Fakultativni, poldnevni izlet Dogodek na vasi. Zapeljali se bomo v zaledje Dubrovnika, kjer nas bodo pričakali domačini, ki nam imajo marsikaj zanimivega povedati. Pokukali bomo v njihovo kuhinjo, se pogreli ob ognjišču in zadišalo bo po domačih dobrotah, ob vinu se bo razvezal jezik in slišala se bo pesem.

V Dubrovniku je običaj, da zadnji dan starega leta koledujejo od lokala do lokala. Številne domače klape, folklorni ansambel Linđo, mestna »pleh muzika«, zbor Libertas, klape, stari, mladi – vsi imajo se strašno radi. Prepevajo, modrujejo, nazdravljajo. Običajno župan mesta točno opoldne z zdravico in šampanjcem naznani pričetek 24 urne zabave, ki bo letos popestrena tudi s silvestrsko uverturo za najmlajše.

Zvečer bo v hotelu Lero organizirana obogatena penzionska večerja, po večerji pa sprehod do starega mesta, kjer bomo ob znanih glasbenikih pričakali novo leto v soju veličastnega ognjemeta.

  1. dan:

Opoldan ne zamudite tradicionalnega Novoletnega koncerta Dubrovniškega simfoničnega orkestra, ki na Stradunu še posebej čarobno odmeva. Zvečer pa “after” na koncertu klap…

Ta dan bomo organizirali tudi fakultativni izlet v Črno Goro. Spoznali bomo, zakaj ime Črna gora, do kam je včasih vozil popularni vlak »čiro«, zakaj pravijo mestecu Kotor »mali Dubrovnik«, kje je pred kratkim nastal največji zabavni center v Evropi, kje naj bi imela svojo vilo v Budvi popularna pevka Madona, zakaj je njeguški pršut boljši od dalmatinskega, zakaj je vino Vranac tako zdravilno za srce….

  1. dan:

Predviden povratek proti domu bo po zajtrku. Na povratku se bomo ustavili v dolini Neretve in po želji kupili kakšen dar narave za darilo domačim. Prihod domov v poznih večernih urah.

O NAMESTITVI

Hotel Lero 4*

Kvaliteten in atraktiven hotel, ki je bil v zadnjem času obnovljen, je na dosegu starega mesta, do koder lahko pridete peš v 15 minutah. Pred hotelom je tudi avtobusno postajališče, nova je podzemna garaža. Gostje pohvalijo prijaznost osebja, bogat samopostrežni zajtrk in večerjo.

Vse sodobno opremljene, klimatizirane sobe vključujejo satelitsko televizijo z ravnim zaslonom, sef, mini bar, grelnik za vodo in lastno kopalnico s kadjo ali prho, sušilcem za lase, z brezplačnim toaletnim priborom, s kopalnimi plašči ter copati. V vseh prostorih je tudi wifi povezava.

V samopostrežni restavraciji Terra pripravljajo dalmatinsko in mednarodno kulinariko, medtem ko v restavraciji Taj Mahal okusite bosansko. V hotelskem spa in wellnessu najdete savne in različne lepotne tretmaje ter masaže, ki so na voljo z doplačilom.
Naši gostje pravijo, da je to njihov najljubši predel destinacije Dubrovnik.

CENA: 259€

PODROBNOSTI O PONUDBI
Vključeno

Obvezna doplačila

turistična taksa 1,5€/dan nad 12 let

Možna doplačila

DODATNI IZLETI:
• Izlet Dogodek na vasi s hrano, pijačo, zabavo 40€,
• Črna Gora s kosilom 45€,
• Ston z degustacijo pršuta in vina 25€.

POMEMBNO!
• minimalno št. prijavljenih potnikov je 45. Doplačilo za manjše število: 40-44 /10€, 35-39/15€.
• Odhod iz posameznega kraja zagotovimo, če je prijavljenih vsaj 10 potnikov od tam.
• Zaradi vnaprejšnjih rezervacij priporočamo takojšnjo prijavo ter ureditev zavarovanja odpovedi.

DUBROVNIK Z LETALOM IZ ZAGREBA
30.12. – 3.1.2019
Cena: od 399 €/osebo
Vključeno: letalski prevoz ZG-DUB-ZG z ročno prtljago, transfer letališče-hotel-letališče, 4x polpenzion v H.Lero 4*, voden ogled mesta, animacijske aktivnosti po programu…
Doplačila: turistična taksa 1,5 €/osebo/dan, enoposteljna soba 35€/dan

*Cena je informativna z odhodom letala 17:45 iz ZG, povratek 6:40 iz DUB, dodatni kos prtljage 15 €/osebo. Možni različni datumi in ure.

Paket s prevozom
Hotel Lero: otroci do 12 let (2+1, 2+2) plačajo 175€

Lastni prevoz
Hotel Lero:  otroci do 12 let (2+1, 2+2) -50%

 

Priporočamo tudi