Facebook

PIRAN – LIPICA – VINTGAR – BLED

Izleti za skupine, Ostala Slovenija

Trajanje: 2 dni
Prevoz: Avtobus

Zjutraj se iz dogovorjenega mesta podamo proti Pirano in naprej do Piranskih solin, kjer si bomo ogledali soline in delo v solinah. Pot bomo nadaljevali do Pirana, kjer se bomo pod vodstvom prijaznega vodnika podali raziskovat skrivnostno obmorsko mesto. Po ogledu si bomo prijetno utrujeni privoščili kosilo v gostilni Pirat v Piranu. Po kosilu in manjšem počitku ob kavi se bomo podali v notranjost proti Lipici, kjer si bomo ogledali kobilarno, se udobno namestili v hotel ter si v kulinaričnem muzeju privoščili prijetno večerjo z degustacijo odličnih vin. Po zajtrku nas bo pot popeljala na Gorenjsko, naprej v sotesko Vindgar, kjer se bomo sprehodili po čudoviti naravni soteski, nato v vasico Zasip, kjer bomo v gostilni Kurej pojedli dobro kosilo. Popoldne bomo preživeli na Bledu, ob ogledu blejskega otoka in blejskega gradu ter si po želji privoščili še kakšno kavo ali kremšnito. Pozno popoldan se bomo podali proti domu.

Cena aranžmaja po osebi: 200€ pri udeležbi 30 oseb

Cena aranžmaja po osebi :185 € pri udeležbi 40 oseb

Cena vključuje: prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, vse takse,cestnine in DDV, nočitev z zajtrkom, večerjo z degustacijo vin, 2x kosilo, vodenje in vse vstopnine.      

Evropska direktiva 561/2006 izrecno navaja, da so potovalne agencije oz. organizatorji (tudi skupine) potovanja in njeni podizvajalci odgovorni za načrt časa prevoza in kršitve izhajajoč iz nespoštovanja navedene direktive.

Direktiva smiselno med drugim opredeljuje sledeče: DNEVNI ČAS VOŽNJE: ne sme presegati 9 ur, ODMOR MED VOŽNJO: po 4,5 ure vožnje najmanj 45 minut odmora (15 + 30 min), ČASOVNA ODSOTNOST: 13 ur + 11 ur dnevnega počitka ali ČASOVNA ODSOTNOST: 15 ur + 9 ur dnevnega počitka – največ 3 krat tedensko.

Možno doplačilo: malica 4€ / osebo (pečena rebrca, ocvrti piščančji trakci, zelenjava in kruh).

KAVA, ČAJ IN ROGLJIČKI GRATIS.

Če vam ponudba ustreza, nam to sporočite na : ta@gostisce-majolka.si

Priporočamo tudi