Facebook

7.9.-14.9.2019

ZAKLJUČEK POLETJA NA LASTOVU

Izleti za skupine, Tujina

Trajanje: 8 dni
Prevoz: Avtobus

ODHOD: 7.9.-14.9.2019

8 dni z avtobusom
Zakaj na rajski otok Lastovo?

Pravijo, da spada najjužnejši otok Lastovo med 10 najlepših »rajskih » vrtov Sredozemlja. Na prvi pogled bi rekli, da temu ni čisto tako. Zapuščenih objektov je več kot kjerkoli, številne votline, zapuščene luke, podrte ograje in zaraščene parcele pričajo, da je tod bila nekoč vojska. Osrednje mestece Lastovo s številnimi zapuščenimi kamnitimi hiškami, celo ulicami pove, da je bilo tod nekoč življenje. In v zalivu pod mestom zapuščena »mlinica« odslikava bogastvo polj otoka, ki se je odvažalo na vse strani sveta. Vendar, ko predahnemo, spustimo svoje misli, fotografsko oko in žilico “na pašo”, se po krajšem času zavedamo, da smo res v vrtu, kjer lahko »nabiramo« lepoto do onemoglosti, “žanjemo” zaustavljene trenutke.

Menda otok obkroža 46 manjših otočkov, ima 46 zalivov, 46 cerkva, 46 izvirov vode , ima 46 polj in 46 hribčkov. Je to res? Lahko pa skupaj preverimo!!

Ljubitelje  narave,  lepih pogledov, sonca in morja  čaka popoln teden sproščanja, čaka nas toplo in čisto morje, prijetna družba. Namestili se bomo v prijetnem hotelu Solitudo 3* v mestecu Ulbi okrog katerega je polno sprehajalnih poti, z animatorjem pripravili nekaj sprostitvenih aktivnosti, skušali pa vas bomo pritegniti še na kakšen izlet po otoku.

Cena: 390€

Vključeno:

Obvezna doplačila: turistična taksa 8,4€/osebo

Možna doplačila:

Opomba:
Odhod iz posameznega kraja bomo izpeljali ob prijavi min. 10 potnikov.

Cena za lastni prevoz: 300 €

Priporočamo tudi